The site is located in a small cul-de-sac that has access to the beach and enjoys good shelter and all day sun. The original building was a garage workshop with two residential flats above and it has undergone significant alterations in order to create a luxurious beachside home.

Only the original concrete walls of the ground floor and the first floor structure and flooring were retained.  After significant structural strengthening the entire first floor was constructed new on the original flooring.

The redesign places the living, dining and kitchen areas on the first floor at the northern end of the building. An open plan arrangement provides these spaces with wide sea views and the entire seaward side of the living room can slide open onto a large expansive deck. The first floor also accommodates the main bedroom, ensuite and dressing room which provides the main bedroom wonderful sea views out towards Mana Island.

A garage, two double bedrooms and a studio suite are all located on the ground floor. There is a lift between floors and beautifully fitted out laundry and bathroom. A truly wonderful home and a pleasure to live in.